Στο πλαίσιο της δράσης “Κοιτώντας το αύριο” για τις πληγείσες περιοχές του Νομού Έβρου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που διοργάνωσε ο φορέας «the Tipping point», εννέα μαθητές όλων των τμημάτων του σχολείου μας, συμμετείχαν στο πρόγραμμα που περιελάμβανε συνεδρίες με μέντορες με εξ αποστάσεως μεθόδους επικοινωνίας και δημιούργησαν μια υπέροχη αφίσα!

Για να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα και να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα η δράση χρειάστηκε να χωριστεί σε τρία μέρη.
Αρχικά, οι μαθητές παρακολούθησαν τρεις συνεδρίες με μέντορες σχετικών ειδικοτήτων. Στην 1η συνεδρία απέκτησαν πληροφορίες για τις φυσικές καταστροφές, στη 2η συνεδρία, πληροφορίες αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών και στην 3η συνεδρία πληροφορίες για τρόπους πρόληψης και μέτρα προστασίας από τις φυσικές καταστροφές.

Στη συνέχεια οι μαθητές επεξεργάστηκαν έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, συλλέγοντας πληροφορίες και τέλος, δημιούργησαν μία αφίσα θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα!

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι μαθητές Λουλούδης Χρήστος, Μιλάτου Ιωάννα, Μπουρδένα Μαρία, Μπρίκα Σάιντι, Παναγιώτου Σταυρούλα, Ρύτσι Αουρόρα, Σιώμος Δημήτρης, Τοπάλης Δημήτρης και Χαντζάρα Ειρήνη, ενώ τον συντονισμό του προγράμματος είχε ο δ/ντής κος Λούκας Ηλίας και την ευθύνη υλοποίησης η γεωγράφος κα Μπουμπουρέση Άννα.






Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *