Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ στο οποίο το Γυμνάσιο Πυργετού Λάρισας πήρε μέρος με δύο εργασίες “Τα Μαθηματικά είναι Παντού”.

Το φεστιβάλ που διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Επιστημών και Τεχνών (Ε.Κ.Ε.ΤΕ), τελεί υπό την έγκριση του Υ.ΠΑΙ.Θ και έχει ως τίτλο  “Τα Μαθηματικά Είναι Παντού” πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Απριλίου 2024. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον «κόσμο των μαθηματικών» και να κατανοήσουν ότι τα μαθηματικά βρίσκονται παντού γύρω μας, υπεισέρχονται σε κάθε δραστηριότητά μας και αποτελούν τη βάση όλων των επιστημών.

Ευχαριστούμε τους μαθητές του σχολείου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε ότι τους ζητήθηκε, ασχολήθηκαν ενεργά και κατάφερε η εργασία τους να προβληθεί  ανάμεσα στις περίπου 20 εργασίες (από τις 35) που προβλήθηκαν Πανελλαδικά στο 4ο Διαδικτυακό Φεστιβάλ. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!!

Την προετοιμασία για την συμμετοχή στο Φεστιβάλ συντόνισαν ο δ/τής Λούκας Ηλίας, ο Μαθηματικός Παπαδόπουλος Αναστάσιος και ο καθηγητής Πληροφορικής Ρούσσας Γεώργιος.



 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *